Mijn verhaal

Over mij

Mijn naam is Hans Hidding, 43 jaar en geboren en getogen in de mooie provincie Groningen. Sinds mei 2017 ben ik woonachtig in Enschede, tegenover de sportvelden in Enschede-Zuid aan de rand van de stad.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring op het gebied van financiële administraties, opgedaan bij verschillende accountantskantoren en in het bedrijfsleven. Ik heb aan vele soorten administraties gewerkt, opgebouwd vanuit de bonnetjes uit een schoenendoos tot aan volledig digitale (online) boekhoudingen. Ik ben zeer bedreven geworden in het opzetten en bijhouden van financiële administraties, samenstellen van jaarcijfers, tussentijdse overzichten en het doen van fiscale aangiften.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: sportief, humor, positief, maar ook hard werken, betrouwbaar en professioneel. Ik hou van korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Mijn doel is om u als klant te ontzorgen op het gebied van de financiële administratie en de fiscale verplichtingen. Hierdoor kunt u met een gerust hart ondernemen, terwijl ik mij kan bezighouden met wat ik leuk vind, de financiële cijfers!

Benieuwd wat ik kan betekenen voor u?