Ik verzorg voor u de gehele administratie en maak gebruik van de pakketten Twinfield en Basecone. Met deze software maakt Hidding administraties veelvuldig gebruik van de modernste technieken zoals automatische bankkoppelingen en 'scan en herken'.

U kunt bij mij terecht voor het laten verzorgen van diverse fiscale aangiften zoals de (periodieke) aangifte omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Hidding administraties ontzorgt u volledig op het gebied van uw fiscale verplichtingen.

Heeft u te weinig inzicht in uw openstaande vorderingen of staan uw vorderingen structureel te lang open? Ik kan het debiteurenbeheer voor u verzorgen met behulp van duidelijke, actuele overzichten en door gebruik te maken van een effectief plan van aanpak.

Hidding Administraties werkt nauw samen met een uitstekend kantoor gespecialiseerd in salarisadministratie. Hierdoor bent u ook voor de salarissen bij mij aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend kunt u bij Hidding administraties terecht voor het samenstellen van de jaarcijfers en kwartaalcijfers. Ook stel ik incidentele tussentijdse cijfers en begrotingen op.

Heeft u een tijdelijk personeelstekort door ziekte op uw financiële afdeling, groei van de bedrijfsactiviteiten of een andere oorzaak? Ik kan u uit de brand helpen middels detachering.

Om de tarieven helder en transparant te houden, hanteert hidding administraties vaste vooraf besproken all-in tarieven. Een all-in tarief omvat in ieder geval het verzorgen van de gehele administratie (inkoop, verkoop, bank en kas), de periodieke aangiften omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

Uiteraard is facturering mogelijk op uren basis, onder andere van toepassing bij detachering / interim opdrachten en overige werkzaamheden.

Vraag naar alle mogelijkheden

Terugbelverzoek aanvragen